Melder inbraakpoging ook aangehouden

vrijdag 15 januari 2016

Amsterdam Zuidoost - De politie heeft twee mannen in de leeftijd van 18 en 22 jaar aangehouden op verdenking van poging tot inbraak in een winkel aan het Bijlmerplein. De man, die de inbraakpoging meldde, is samen met een vrouw aangehouden. In hun woning trof de politie namelijk een kleine hennepplantage aan.

Rond 02.30 uur kreeg de politie een melding dat twee mannen aan het inbreken waren in een winkel aan het Bijlmerplein. De politie hield de twee mannen op basis van hun signalement in de omgeving aan. In de directe omgeving van de verdachten trof de politie een rugtas aan met inbrekerswerktuig. Deze is in beslaggenomen.

Ter hoogte van de winkel rook een politieman een sterke hennepgeur, die uit een openstaand raam van een woning kwam. De melding van de poging tot inbraak zou vanuit deze woning zijn gedaan. De politie trof daar in een kweektent een kleine hennepplantage van 60 planten aan. De bewoners van het pand zijn aangehouden. De hennepplanten zijn in beslag genomen. Er was geen sprake van diefstal van stroom.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Baambrugge | 112 alarmeringen Baambrugge | Goedkoop Tanken in Baambrugge | Supermarkten in Baambrugge | Weerbericht Baambrugge