Man vastgebonden in woning

dinsdag 29 oktober 2013

Weesp - Maandagavond 28 oktober hoorde een man gerommel in zijn huis. Twee onbekende personen bleken te zijn binnengedrongen. Ze bonden de bewoner vast. De recherche zoekt getuigen.

Rond 22.20 uur kwam een melding van een 74-jarige bewoner van deLange Muiderweg dat hij overvallen was in zijn woning. De man bleek rond 22.00uur op de bank te hebben gezeten toen hij gerommel hoorde. Toen hij ging kijkenzag hij twee onbekende personen, geheel in het donker gekleed, in zijn woning.Via een raam waren ze binnen gekomen.

De twee onbekenden pakten de bewoner vast en bonden hem vast.Vervolgens doorzochten ze het huis. Met onbekende buit vertrokken zij. Debewoner hield lichte verwondingen over aan zijn gezicht, ambulancepersoneelcontroleerde de man ter plaatse. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzochtcontact op te nemen met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Wie lieveranoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Baambrugge | 112 alarmeringen Baambrugge | Goedkoop Tanken in Baambrugge | Supermarkten in Baambrugge | Weerbericht Baambrugge